top of page
Snauwaert - Algemene bouwonderneming vloerwerken

ERVAREN VLOERDERS TOT UW DIENST VOOR BINNEN EN BUITEN, VOOR OPRITTEN EN TERRASSEN

Wij leggen alle soorten tegels

Algemene bouwonderneming Snauwaert Bart uit Oostkamp verzorgt tevens al uw vloer- en tegelwerken. Wij hebben de nodige kennis én ervaring in huis om gelijk welke tegel te plaatsen. Daarbovenop hebben we kwaliteitsvolle producten voor ieders budget.


We leggen keramische tegels en natuurstenen vloeren. In badkamers en keukens plaatsen we zowel de vloertegels als de muurtegels. Klassieke faiences of designtegels met een contrasterende strip of een decoratief element hier en daar. Neem gerust contact met ons op. We zetten met plezier alle mogelijkheden op een rijtje.

Snauwaert - Algemene bouwonderneming tegels
terassen en parkings aanleggen

Ook buiten, voor of achter uw woning, winkel, café of restaurant, zorgen onze vloerders voor een nette en uitnodigende afwerking. Wij leggen namelijk terrassen, opritten en parkings aan. En dat volgens de regels van de kunst. Dat wil zeggen met oog voor elk detail: een stevige fundering en degelijke onderlaag, de nodige voorzieningen voor de afvoer van het regenwater, een duidelijke aflijning of afboording.

Voor opritten, parkings en terrassen werken wij vaak met grote tot extra grote tegels, keramische tegels of natuursteen. Maar wij passen ons aan uw wensen aan. Wij volgen uw voorkeur, gaan professioneel te werk en geven u een voortreffelijke naservice. Zo krijgtu  van ons bijvoorbeeld advies over hoe u uw tegels of natuursteen best kan onderhouden.

Professionele aanleg van terrassen en parkings

Enkele realisaties: vloerwerken, parkings, opritten en terrassen.

Snauwaert - Algemene bouwonderneming footer

WOONT U IN DE STREEK ROND BRUGGE EN WILT U UW TERRAS OF OPRIT LATEN AANLEGGEN DOOR EEN EXPERT?

Algemene bouwonderneming Snauwaert Bart doet het graag voor u. Maak vandaag nog een afspraak voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page