top of page
Snauwaert - Algemene bouwonderneming nieuwbouw

VOLLEDIGE OF GEDEELTELIJKE NIEUWBOUWPROJECTEN EN RENOVATIEWERKEN IN REGIO OOSTKAMP, BRUGGE, WEST-VLAANDEREN.

Van ruwbouw tot interieurafwerking

Als het over nieuwbouw in Brugge en omstreken gaat, dan is Algemene bouwonderneming Snauwaert Bart een veel gevraagde partij voor ruwbouwwerken. Afhankelijk van wat de klant verkiest, leveren wij een open of een gesloten ruwbouw af.


Bij een open ruwbouw staat het huis onder dak. Concreet betekent dit dat alle metselwerk en het buitenschrijnwerk gebeurd zijn. Alsook deze dakwerkzaamheden: het daktimmerwerk en de dakbedekking. In een gesloten ruwbouw werden ook de ramen en de deuren al geplaatst.


Onze uitgebreide expertise laat ons echter toe om nog meer voor u te doen. Indien gewenst, nemen we eveneens de interieurwerken op ons. Vloerwerken, uw badkamer installeren, het binnenschrijnwerk, we doen het allemaal. Tot zelfs de decoratiewerken die uw gebouw een eigen uitstraling geven, toe. Denk aan schilderwerken.

Snauwaert foto 3.PNG
Totaalrenovaties Bart Snauwaert.PNG

Ook als uw woning om de ene of de andere reden niet meer voldoet, kunt u op ons aannemingsbedrijf een beroep doen. Gedurende die 25 jaren van bouwen hebben wij namelijk ook vaak ver-bouwd!


Wilt u de keuken dus uitbreiden naar achteren toe, een losstaande garage zetten, een bijkomende douchekamer installeren of een nieuwe vloer in de gang leggen? Wij staan paraat.

Bovendien mag u op Bart Snauwaert en zijn stielmannen rekenen voor ingrijpende renovatiewerken en zelfs voor totaalrenovaties van A tot Z. Het grote voordeel daarvan is dat u alle werken in één enkele hand geeft. En dat komt neer op één gesprekspartner en dus een aanzienlijke tijdswinst. Wij maken vooraf duidelijke afspraken over aanvang, uitvoering en oplevering van de werken en streven ernaar om de afgesproken deadline te respecteren. Zoals Bart de werken kan coördineren, slagen wij daar meestal aardig in.

Kleinere verbouwingen en totaalrenovaties

Enkele realisaties: Nieuwbouw en renovatie

Snauwaert - Algemene bouwonderneming footer

ZIJN ER BOUWWERKEN OF VERBOUWINGEN TE DOEN IN UW WONING, WINKEL OF HORECAGELEGENHEID?

Laat het ons weten. Wij komen graag bij u langs voor de bespreking van uw wensen en maken een gratis offerte op.

bottom of page